Zink / Koper / Lood

Download de prijslijst:
Zink / Koper / Lood

Maatwerk leverbaar in zink en koper. Alles van goten, bakgoten, deklijsten, hanggoten,… is beschikbaar in zink of koper. Vind je niet het juiste profiel van goot? Teken het gewenste profiel uit en wij produceren op maat. Alles van maatwerk gebeurt in eigen beheer. Elk filiaal is uitgerust met een plooibank voor vervaardigen van goten met of zonder slab, Ardeens model, kielgoten, vierkante goten, halfronde goten,… Ook hoekstukken en eindstukken om goten perfect af te werken zijn verkrijgbaar.

Werk de gekozen hanggoten verder af met kralen en versieringen in koper, aluminium of inox.

Het ruime gamma aan ontvangers en afvoerbuizen in koper, zink, aluminium of PVC zorgt voor een nette afwerking en perfecte afvoer van hemelwater.  En met onze ruime voorraad aan standaard bochten, kniestukken, moffen, verloop stukken en onderstukken laat je het regenwater steeds de door jouw gekozen weg volgen. Toch een unieke situatie en maatwerk nodig? Contacteer ons.  

Bestellen maatwerk: klik

Of Whatsapp® uw maatwerk
Hoe?

  1. Sla het gsm nummer van het filiaal op in uw gsm of klik op het nummer van het gewenste filiaal om meteen rechtstreeks via uw gsm te WhatsAppen
  2. Neem een duidelijke foto van uw maatwerk + vermeld alle bruikbare bestelinformatie (materiaal, dikte, afmetingen, klantgegevens, …)
  3. Stuur het door via WhatsApp® ... en wij doen de rest!