URSA

Download de prijslijst:
URSA

Wat is XPS ?

XPS is een isolatieplaat in kunststof. XPS staat voor geëxtrudeerd polystyreen en wordt ook polystyreen hardschuim genoemd en is door de gesloten schuimstructuur zeer goed bestand tegen vocht. Deze isolatie is een oplossing voor verschillende technisch veeleisende toepassingen. Je kan XPS isolatieplaten gebruiken voor het isoleren van zowel hellende als platte daken, binnenmuren, buitenmuren, spouwmuren en kelders. Doordat de platen drukvast zijn, kan je XPS tevens gebruiken voor de isolatie van je vloer.

Onderstaande XPS platen van URSA zijn specifiek van toepassing voor het plat dak. Alle isolatiematerialen van URSA komen in aanmerking voor een renovatiepremie en zijn verkrijgbaar bij Defrancq.

URSA XPS N III L

De URSA XPS N III L is geschikt voor de isolatie van je dak, muur of zelfs vloer. Zoek je een duurzame oplossing voor het principe van omkeerdak? Dan is de URSA XPS N III L de perfecte oplossing. Deze isolatie beschermt de dakbedekking tegen temperatuurschokken, mechanische beschadigingen, …

URSA XPS N V L

De URSA XPS N V L is een isolatieplaat met een hoge druksterkte. De oppervlakte heeft een ruwe afwerking en de randen hebben een L-sponning rondom.