Carlisle Sure Seal

Download de prijslijst:
Carlisle Sure Seal

Op zoek naar een duurzame dakbedekking voor uw aanbouw, garage, poolhouse of tuinhuis?

Met kwalitatieve EPDM van Sure-Seal heeft u een duurzame, milieuvriendelijke en goedkope oplossing voor het waterdicht maken van uw platte daken.

Sure-seal biedt als éénlaags synthetisch dakrubber een waterdichte zekerheid met een levensduur van 50 jaar en méér. Zowel uw nieuwbouw of renovatieproject heeft baat bij het gebruik van Sure-Seal EPDM. Het platte dak blijft beloopbaar, is bestand tegen UV en de dakbedekking blijft soepel en rekbaar. Door deze elasticiteit is de Sure-Seal EPDM beter bestand tegen trekkrachten door temperatuurschommelingen. Daarnaast is het dak onderhoudsvrij en dankzij het helderregenwatercertificaat ook geschikt om hemelwater (regenwater) te bufferen voor eigen gebruik.

Als dakdekker realiseert u tot 70% tijdswinst bij plaatsing dankzij de zelfklevende nadentape. De overlapverbindingen zijn 7,5 cm breed.  

Sure-Seal EPDM-rubber
Carlisle Sure-Seal EPDM is verkrijgbaar in kleine en grote membranen tot 15,25m breed en 61m lang. Gevolg: minder naadverbindingen op de werf en zo mogelijk nog kortere plaatsingstijden, snellere resultaten dus!