BMI Icopal

Download de prijslijst:

Producten 1-10 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-10 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

BMI Icopal

Dakdekkers en voorschrijvers willen betrouwbare en snel verwerkbare dakafdichtingen. Icopal is Europa’s toonaangevende producent van producten voor bescherming en afdichting van bouwconstructies, met name dakbedekking en waterdichte membranen.

ICOPAL APP TOPLAGEN
Betrouwbare en waterdichte APP BITUMINEUZE TOPLAGEN optimaliseren het afdichtingsproces en waterdicht maken van de bouwschil.

ESHAGUM is een afdichtingsmembraan uit APP bitumen voor één- en tweelaagse systemen. Met zwarte of grijze leischilfers.

ICOPAL SBS TOPLAGEN
SBS (elastomeerbitumen) gemodificeerde bitumen is zeer flexibel en heeft een hoge vermoeidheidsweerstand. ICOPAL SBS TOPLAGEN hebben een lange bewezen en verwachte levensduur. Capillaire werking wordt voorkomen door de Icopal ‘safety overlap’ op de dakbanen. ICOPAL SBS TOPLAGEN kunnen worden toegepast als top-en onderlaag op vrijwel elk type dakconstructie in zowel nieuwbouw als renovatie-en onderhoudsprojecten.

ZELFKLEVENDE ICOPAL SBS TOPLAGEN
MONOTHERM SK is een koud-zelfklevende speciale baan voor één- en tweeschalige daken met SYNTAN®-bedekking en bruin keramisch granulaat of lichtgrijze leislag.

ADESOLO is een éénlaags afdichtingsmembraan uit SBS elastomeerbitumen met zelfklevende strepen voor een perfecte dampdrukverdeling, voor niet toegankelijke daken of voor opstanden van geballaste daken.

VEDAG TURBO is een gepatenteerde, zelfklevende elastomeer toplaag met een scheurvaste inlage.

ICOPAL SBS THERMBANEN
SBS Thermbanen van Icopal. De als eenlaags systeem toe te passen thermbanen combineren twee functies in één laag. Behalve als hoogwaardige toplaag functioneren de banen als permanente dampdrukverdelende laag. Ze worden als eenlaags systeem toegepast voor het overlagen van bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Ook toe te passen op steenachtige structuur, houten dakplaten en op hardschuim isolatieplaten.

POLARTHERM is een egalisatie- en afdichtingsbaan voor eenschalige daken, voor alle dakhellingen met SYNTAN®-bedekking en warmteactiveerbaar zelfklevend bitumen

ELASTOTHERM is voorzien van Syntan coating. De zelfklevende elastomeer bitumen bezitten een hoge kleefkracht. Brandgevoelige details op het dak kunnen eenvoudig worden afgeschermd.

EXPANDRIT SBS bitumen met wit granulaat of groene of lichtgrijze leislag heeft geen bijkomende bescherming nodig. Bijzonder geschikt voor nieuwbouw en sanering voor alle dakhellingen en zeer beweeglijke dakconstructies.

PARAFOR® SBS is een elastomeerbitumen membraan voor één en tweelaagse waterdichting.