BMI Icopal

Download de prijslijst:

Producten 1-10 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-10 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

BMI Icopal

Dankzij het uitgebreide portfolio van producten en systemen, kan BMI Icopal aan de complexe uitdagingen van gebouwen een oplossing bieden.

Bekend vanwege het aanbieden van hoogwaardige afdichtingssystemen voor gebouwen, variëren de oplossingen van bitumen toplagen tot onderlagen/tussenlagen, dampdrukverdelende lagen, kunststofbanen tot zelfs luchtzuiverende lagen en dit alles voorzien van de bijhorende accessoires.
Bovendien zijn alle mogelijke verwerkingsmethoden aanwezig , waardoor op elke mogelijke ondergrond en met elke soort bevestigingsmethode kan gewerkt worden.

PRIMER
Voor een optimale start, de betere hechting tussen ondergrond en membraan, raden we aan om te starten met de Siplast Primer, een solventgedragen  kleefvernis.

DAMPSCHERM
Om te vermijden dat vochtige binnenlucht in de isolatie dringt, kiest u voor een dampscherm klasse 4 type Alu Villatherm, Vedagard Safety Plus of Vedagard Multi SK.

APP 1E AFDICHTINGSLAAG
De volvlakkig te lassen APP dakbanen zijn multi-inzetbaar. Ruberflex APP 3 mm G S/F wordt toegepast op stabiele daken met zelfbescherming of onder ballast terwijl Ashabase V3/PV3 zowel als ondergrond voor een APP als voor een SBS toplaag toegepast worden. Dat maakt van Eshabase een echte all-rounder.Deze materialen zijn ook inzetbaar als dampscherm klasse E3.

SBS 1E AFDICHTINGSLAAG 
Door de snelle, zelfklevende verwerking en dampdrukverdelende eigenschappen is Adepar JS de favoriet van vele dakwerkers voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij warme daken en stabiele dakconstructies is Venti + een hoogwaardig alternatief om te vlamlassen opgebouwd uit een versterkt glasvlies voorzien van THERM-strepen.

SBS BESCHERMENDE EINDLAAG
Voor de hoogste kwaliteit dakafdichting biedt BMI Icopal de Polar Top aan in groen, lichtgrijs of zwart. Voor renovatie kan u rekenen op de Thermosolo QS T-cut BE. Als toplaag bestaat ook de duurzame dakbedekking Parafor Solo GS NoxActiv die de lucht zuivert van vervuilende stoffen. Onder invloed van zonlicht worden NOx-deeltjes omgezet in onschadelijke restproducten die wegspoelen bij regen, zonder mens en milieu te belasten.

APP BESCHERMENDE EINDLAAG 
Al decennialang kiezen dakwerkers voor de vertrouwde, waterdichte kwaliteit van EshaGum, het programma APP dakbedekkingen Eshagum. Het uitgekiende productieproces in Groningen zorgt voor een zeer sterke, stabiele en homogene APP bitumen dakbedekking met een lange levensduur en uitstekende prestaties. De grooves technologie voorziet de dakrollen aan de onderzijde van een zeer fijn profiel, wat zorgt voor optimale verwerkbaarheid.