Derbigum®

Download de prijslijst:

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Derbigum®

Derbigum biedt verschillende types (dampremming, vlamwerend,…) onderlagen als basis voor een kwalitatieve dakbedekking van platte daken in een tweelaagse opbouw. Derbigum DERBICOAT voorbereidingslagen zijn zelfklevend of worden koudverlijmd, gevlamlast of losliggend gelegd worden als onderlaag of dampscherm op platte daken.

DERBICOAT S is de Derbigum standaard onderlaag. Kwalitatief en aan de bovenzijde voorzien van een versterkte glasvlieswapening.

DERBICOAT HP (High Performance) is aanbevolen wanneer een hoge scheurweerstand vereist wordt en toegepast wordt op platte en sterk hellende daken, op houten panelen en planken, bij nagelen of mechanisch hechten op isolatie, op staaldaken en onder isolatiepanelen als dampscherm.

DERBICOAT HP SKT is een koud-zelfklevende onderlaag. Dankzij de zelfklevende strips aan de onderkant wordt een optimale dampdrukverdeling bekomen. De onderlaag werd ontwikkeld voor gebruik op hittegevoelige ondergronden en/of ondergronden die niet geschikt zijn voor koudverlijming.

DERBICOAT NT is een bitumineuze onderlaag die past in het geheel van ecologische NT-daken en is ontworpen volgens de circulaire economie. Voor de meest ecologische, tweelaagse bitumineuze dakopbouw beschikbaar op de markt! De bevestiging van de DERBICOAT NT kan zowel mechanisch, volledig gevlamlast als koudverlijmd gebeuren.

DERBICOAT HP LAPFIX met zelfklevende stroken is een onderlaag speciaal ontwikkeld om aangebracht te worden als losliggende of mechanisch bevestigde vlamwerende beschermingslaag op brandgevaarlijke ondergronden.