De one-stop-shop voor elke professionele aannemer, dakwerker en schrijnwerker

Ontdek ons gamma

Defrancq is een toonaangevende verdeler van dak- en gevelmaterialen in België en Nederland. In ons gamma kan je onder andere dakgoten, isolatie, hout, dakpannen, EPDM, dakramen enzovoort terugvinden. Blader zeker eens door onze online catalogus of merkenpagina om meer over ons aanbod te weten te komen!

In de markt willen wij ons onderscheiden door de kwaliteit en service die we leveren. We staan dicht bij onze klanten, om ieder van hen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook met plooi- of maatwerk in zink, koper, aluminium, inox, lood en gevelplaten kunnen we uitpakken. Ieder van onze filialen heeft een eigen plooibank, waardoor een snelle levertermijn gegarandeerd kan worden!

Sinds de oprichting in 1980 blijft Defrancq tot op vandaag een rasecht familiebedrijf. Al drie generaties lang blijven we trouw aan onze familiale waarden. Zowel als klant en als medewerker kan je rekenen op korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak.

Ondertussen is Defrancq met 29 filialen mooi vertegenwoordigd in België en Nederland. We zijn dus nooit ver weg! Ruim 250 medewerkers zetten zich iedere dag in om resultaat te behalen. Van onze centrale aankoopdienst tot onze vertegenwoordigers op de baan, we werken allemaal samen als team.

Productie plooiwerk Defrancq
Familie Cool-Defrancq
Voorraad roofing Defrancq