PREFA aluminium

Download de prijslijst:

Door de unieke montage in kruisverband biedt uw PREFA aluminium dak weerstand tegen extreme stormen. Deze belofte bekrachtigt PREFA met 40 jaar garantie op materiaal en kleur.
Neem contact op met uw dichtsbijzijnde DF filiaal voor alle info over de PREFA aluminium daksystemen. Defrancq: altijd dichtbij!
Of neem rechtstreeks contact op met onze eigen technische dienst: klik

ALUMINIUM PANNEN EN LEIEN

De aluminium dakpan en ruitlei is een innovatief product uit de serie PREFA dakelementen: Door de ribbelstructuur van de afzonderlijke dakleien springen daken met deze dakelementen bijzonder in het oog. Het fels-in-felssysteem zorgt voor een perfecte integratie in het totale PREFA daksysteem.

RUITLEI 42x42

RUITLEI 42x42

RUITLEI 44x44

RUITLEI 44x44

RUITLEI 29x29

RUITLEI 29x29

RUITLEI KLEIN

RUITLEI KLEIN

PREFA dakpannen en ruitleien zijn verkrijgbaar in 9 kleuren:

PREFA KLEUREN

 

ALUMINIUM DAKSYSTEEM

PREFALZ® is door zijn buigzaamheid eenvoudig te vervormen. Het biedt de planner een groot aantal creatieve toepassingsmogelijkheden voor daken en gevels en is bovendien 100% recyleerbaar. Aanbeveling: De dakhelling van de onderconstructie moet bij voorkeur minimaal 7° (13%) zijn. Minimale dakhelling vanaf 3°.

FALZONAL® biedt uitdagende design-mogelijkheden met een eenvoudige verwerking. Waterdichte, enkel of dubbelschalig verluchte dak- en gevelconstructies laten zich verwerken door dit systeem alsook complexe gevelarchitectuur.

PREFAL DAKSYSTEEM

PREFAL DAKSYSTEEM

FALZONAL DAKSYSTEEM

FALZONAL DAKSYSTEEM

PREFA DAKSYSTEMEN zijn verkrijgbaar in 19 kleuren:

 

WATERAFVOER ALUMINIUM

Houders aan de achterkant van de afvoerbuis zorgen ervoor dat de bevestiging niet zichtbaar is, waardoor de vierkante buizen perfect bij uw gevel passen. Het PREFA afvoersysteem bestaat uit twaalf verschillende onderdelen: vierkante afvoerbuizen met aan de vierkante hanggoot aangepaste radii, verschillende buisbochten met 72° graden, spuwermond en een aangepaste watervangbak.

VIERKANTE BUIS

VIERKANTE BUIS

PREFA DAKAFVOEREN zijn verkrijgbaar in 12 kleuren:

 

ALUMINIUM BOBIJNEN EN BANDEN

PREFA aluminium banden en platen worden gemaakt van goed vervormbare aluminium legeringen. Doordat ze eenvoudig en veilig kunnen worden verwerkt, zijn ze ideaal voor het gebruik bij puntgevels en kilgoten, voor de bekleding van schoorstenen, dakramen, dakkapellen en nog veel meer. Maar de PREFA aluminium banden en platen worden ook bij gevels toegepast (bijv. bij vensterbanken en hoeken).

KLEUR OP AANVRAAG

 

 

 


OVERBELASTE DAKEN ZIJN VERLEDEN TIJD.
Een PREFA dak houdt stand bij alle weersomstandigheden. Zelfs bij grote sneeuwlasten breekt een PREFA dak niet. Extreme temperatuurwisselingen laten een aluminium dak koud. Daarom wordt ook voor berghutten op grote hoogtes voor PREFA producten gekozen.

EEUWIG DUURT HET LANGST. EEN ALUMINIUM DAK ROEST NIET.
PREFA daken zijn meestal voorzien van een kleurcoating die het materiaal extra beschermt. Zelfs wanneer er bij de bewerking kleine plekken worden beschadigd, reageert blank aluminium met de zuurstof in de lucht en vormt daardoor een natuurlijke oxidelaag. In tegenstelling tot ander metaaldaken die niet uit aluminium bestaan en waar na enige tijd sporen van corrosie kunnen optreden, blijft Uw PREFA aluminiumdak, dankzij zijn natuurlijke beschermingslaag, gegarandeerd roestvrij. 

LICHTGEWICHT EN STORMVAST.
PREFA aluminium daksystemen zijn extreem licht, ze wegen slechts een fractie van een traditionele dakpan uit klei of beton. Een voordeel daarvan is, dat een oudere dakstructuur voorafgaande de renovatie niet moet versterkt worden. 
Ondanks het geringe gewicht, weerstaat een PREFA dak stormen van zelfs 235km/h. Alle dakelementen passen perfect in elkaar en dankzij de bevestiging in de onderconstructie, laat zelfs een zware storm een PREFA dak koud. Maak uw huis !

OVER SMAAK VALT NIET TE TWISTEN. 
Het dak speelt in de architectuur een centrale rol. Of het nu om een zadeldak, schilddak, lessenaarsdak, koepeldak of boogdak gaat: Met de aluminium daken van PREFA kunt uw creativiteit de vrije loop laten. En ook voor wat betreft de kleurkeuze beschikt u over een kleurenpalet van meer dan 19 tinten bestaat. Dit varieert van de tot moderne grijsschakeringen en groentinten. Hebt u speciale kleurwensen? Vraag het ons. Vaak kunnen we speciale kleuren voor u vervaardigen.

ZACHTJES DWARRELT DE SNEEUW. NOG ZACHTER KLETTERT DE REGEN.
Aluminium daken zijn stiller dan hun reputatie doet vermoeden. Mensen nemen geluiden individueel waar, maar het PREFA klein formaat beschikt over een geluiddempende strook die de geluidsemissie vermindert. Het menselijk gehoor kan het verschil in geluid in vergelijking met een dergelijk dak met harde bedekking nauwelijks waarnemen.

PREFA aluminium