Creaton

Download de prijslijst:
Creaton

Bij Defrancq vindt u een ruim aanbod CREATON kleidakpannen, kleitegelpannen op voorraad voor hellende daken. Een zadeldak met of zonder noordbomen, een schilddak, mansardedak of lessenaarsdak beschermt met CREATON dakpannen de woning. De dakschil beslaat een groot deel van de woonst en vraagt een zorgvuldige kostenberekening op basis van het ontwerp, het dakoppervlak, gekozen dakmateriaal (kleipannen, betonpannen,…).

Dankzij een systeemoplossing wordt de daksluiting een visuele verfraaiing en technisch meesterwerk. Nokverbinding ventilatietegel, nokaanzet en eindplaat en noktegels zijn perfect op elkaar afgestemd en ronden de dakafsluiting af. Dit garandeert een duurzame en correcte ventilatie van het dak.

MIKADO vlakke dakpan met 29 mm schuifbereik voor nieuwbouw en renovatie. Kan volgens ZVDH in verband worden gelegd bij dakhelling vanaf 10° en waterdicht onderdak.

HARMONICA klassiek keramische lichtgolvende dakpan is de topper in het CREATON gamma.  De topper in het CREATON gamma! Optimale waterafvoer, hoge vorstbestendigheid en lage vochtabsorptie.

HARMONIE NEW de kleine, platte dakpan, tijdloos en mooi. Geschikt voor quasi alle soorten daken. De viervoudige afdekking biedt zekerheid.

MELODIE dakpannen zijn voor dakdekkers prettig om leggen met een gewicht van slechts 3,2 kg. Eenvoudige montage op een hellend mansardedak, lessenaarsdak, zadeldak,…

TERRA OPTIMA universeel toepasbare reformdakpan (DIN EN 1304) verkrijgbaar in 10 kleuren voor zadeldaken met hellingshoek 10 tot 90 graden. De CREATON TERRA OPTIMA dakpan is geschikt voor een mansardedak.

RATIO NEW is een groot formaat sluitpan voor prijsbewuste kopers die de dakschil kwalitatief maar economisch verantwoord wensen af te werken. Het grote formaat, 5 mm schuifafstand en flexibele deklengte laat een snelle plaatsing door de dakwerker toe. 

DOMINO is een lineaire vlakke dakpan met groot schuifbereik en intense kleuren.

SINFONIE is een golvende S-dakpan met uitgesproken look en groot schuifbereik. Condenswater en hemelwater worden perfect afgevoerd dankzij steunribben en optimale kop- en voetvouwen.

FUTURA dakpannen zonder voegen met groot schuifbereik in 15 kleuren beschikbaar laten zich verbindingsloos plaatsen. Deze CREATON dakpannen kopen is de keuze bij uitstek voor zeer platte of steile pannendaken dankzij de uitstekende waterafvoer en cw-waarde van de dakpan.

PREMION dakpannen is een vlakke dakpan voor plaatsing bij dakhellingen vanaf 7°. PREMION dakpannen van CREATON zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit.