PREFA - aluminium gevelbekleding

Download de prijslijst:

Bij de meest spectaculaire gebouwen van onze tijd bevat de gebouwschil aluminium. Geen wonder, aluminium is veelzijdiger dan de meeste andere materialen. Stormvast, breukvast, corrosiebestendig: achter elke PREFA gevel verschuilen zich uitstekende eigenschappen.

En behalve sterk zijn PREFA gevelsystemen ontzettend mooi en bieden ze alle gewenste speelruimte voor design. De veelzijdigheid in kleuren en vormen spreekt voor zich. Of u nu nieuwe idealen wilt realiseren of de gevel wilt renoveren, u kunt uw creativiteit de vrije loop laten.

PREFA gevelproducten vormen een totaalsysteem. Dat betekent dat alle gevelelementen en al het bijbehorende montagemateriaal uit één stuk zijn en zijn vervaardigd in de bewezen PREFA kwaliteit. Om een probleemloze montage te garanderen, mogen PREFA gevels uitsluitend door daarvoor opgeleide professionals worden geïnstalleerd. Dat biedt opdrachtgevers en renoveerders maximale zekerheid.

Neem contact op met uw dichtsbijzijnde DF filiaal voor alle info over de PREFA aluminium gevelsystemen. Defrancq: altijd dichtbij!
Of neem rechtstreeks contact op met onze eigen technische dienst.: klik

RUITLEI 42x42

RUITLEI 42x42

RUITLEI 44x44

RUITLEI 44x44

RUITLEI KLEIN

RUITLEI KLEIN

SIDING

SIDING

SIDING.X

SIDING.X

GEVELSCHINDEL

GEVELSCHINDEL

GEVELSCHINDEL XL

GEVELSCHINDEL XL

ALUMINIUM COMPOSIETPLAAT

ALUMINIUM COMPOSIETPLAAT

PREFALZ GEVELSYSTEEM

PREFALZ GEVELSYSTEEM

PREFA dakpannen en ruitleien zijn verkrijgbaar in 9 kleuren:

PREFA KLEUREN

ALUMINIUM BOBIJNEN EN BANDEN

PREFA aluminium banden en platen worden gemaakt van goed vervormbare aluminium legeringen. Doordat ze eenvoudig en veilig kunnen worden verwerkt, zijn ze ideaal voor het gebruik bij puntgevels en kilgoten, voor de bekleding van schoorstenen, dakramen, dakkapellen en nog veel meer.

Maar de PREFA aluminium banden en platen worden ook bij gevels toegepast (bijv. bij vensterbanken en hoeken).

KLEUR OP AANVRAAG


NIEUWE INTERPRETATIE VAN EEN MODERNE KLASSIEKER.
De PREFA gevellosanges zorgen voor een nieuwe opleving van het traditionele geveldesign met schubeffect. Het onderhoudsvrije aluminium met de innovatieve PREFA coating geeft de gevel een matte, elegante structuur.

GEVELDESIGN VOOR DWARSDENKERS.
Horizontaal, verticaal of schuin: ook bij de PREFA sidings geeft de moderne architectuur de richting aan. Bij de gevelplanning mag dus 'out of the box' worden gedacht. Met PREFA sidings slaat u nieuwe wegen in.

EEN IDEAAL MATERIAAL VOOR CREATIEVELINGEN.
De diversiteit aan kleuren en vormen van PREFALZ is indrukwekkend, maar tegelijk ook logisch. Het van aluminium vervaardigde PREFALZ is namelijk soepeler dan de meeste vergelijkbare felsmaterialen. Hiervoor geldt: Niets is onmogelijk!

UW GEVEL ALS VISITEKAARTJE.
Een bedrijfsgebouw is het belangrijkste visitekaartje van een onderneming. Een gevel mit PREFA aluminium composietplaten maakt direct al een onuitwisbare indruk. U heeft grote plannen en idealen? Laat het zien.

IDEEËN VOOR DE EEUWIGHEID
Gevraagd: gewaagde architectonische ideeën. Het materiaal staat er al voor klaar: De PREFA aluminium golfplaat is bestand tegen extreme belastingen. Het ideale bouwmateriaal voor architectonische dromen die generaties lang kunnen overleven. Voor mensen met een vooruitziende blik, die nu al weten waar morgen vraag naar is.

PREFA - aluminium gevelbekleding