URSA

Download de prijslijst:
URSA

URSA XPS GEVEL

XPS isolatieplaten kan je gebruiken voor het isoleren van zowel hellende als platte daken, binnenmuren, buitenmuren, spouwmuren en kelders. Doordat de platen drukvast zijn, kan je XPS tevens gebruiken voor de isolatie van je vloer.

Onderstaande XPS platen van URSA zijn specifiek van toepassing voor gevel en muur. Alle isolatiematerialen van URSA komen in aanmerking voor een renovatiepremie en zijn verkrijgbaar bij Defrancq.

URSA XPS N W E

De tand & groef afwerking van de URSA XPS N W E isolatieplaat zorgt voor een vlotte plaatsing. Deze XPS isolatie is bijna ongevoelig voor wateropname en dus de perfecte oplossing voor muur of vloerisolatie.

URSA XPS N III L

De URSA XPS N III L is geschikt voor de isolatie van je dak, muur of zelfs vloer. Zoek je een duurzame oplossing voor het principe van omkeerdak ? Dan is de URSA XPS N II L de perfecte oplossing. Deze isolatie beschermt de dakbedekking tegen temperatuurschokken, mechanische beschadigingen,...

URSA XPS N III I

DE URSA XPS N III I is een gladde hardschuim isolatieplaat met rechte boorden die gemakkelijk te plaatsen is. Dit is ideaal om muren, funderingen, vloeren en platte daken mee te isoleren.

URSA XPS N V L

De URSA XPS N V L is een isolatieplaat met een hoge druksterkte. De oppervlakte heeft een ruwe afwerking en de randen hebben een L-sponning rondom.

URSA XPS PZ I

URSA XPS PZ I is een XPS isolatie die tweezijdig opgeruwd is en een extra gewafeld oppervlak heeft en ideaal voor pleisterwerk en gelijmde afwerkingen. De randafwerking is een rechte boord.

 

Met de toebehoren van URSA maak je de bouwschil compleet vochtvrij : URSA SECO DAMPSCHERM, URSA MEMBRAAN PP is een dampscherm met hoge luchtdichtheid en URSA KLEEFBAND voor het afplakken van de naden van het dampscherm.