VMZINC®: duurzame, esthetische architectuur met zink

Met VMZINC® kies je voor kwaliteit, beperkt onderhoud en een lange levensduur. Daarnaast is zink een flexibel, esthetisch en duurzaam bouwmateriaal.

Staande naad VMZINC® is toepasbaar in gevel en dak. Zijn esthetiek zorgt voor een uniek lijnenspel, en creërt een ritme op het gebouw. Verschillende baanbreedtes zorgen voor verscheidenheid en creativiteit. Daarnaast is ook de combinatie van verschillende tinten mogelijk. De Staande Naad kan gebruikt worden om gebogen, rechte of complexe vormen te bekleden.

Het G3 systeem is de derde generatie staande naad voor het bekleden van het dak. Dit systeem bestaat uit de afwerkingselementen van de staande naad zoals de nok, zijrand en nieuwe G3 klangen. VMZINC® kan zowel op verluchte als warme daken toegepast worden en is een garantie op een waterdichte dakbekleding.

Dak of gevel? Je krijgt de keuze uit een waaier van natuurlijke zinktinten. Natuurlijk of geprepatineerd. QUARTZ-ZINC®, ANTHRA-ZINC® of een gepigmenteerde zink uit de PIGMENTO® reeks (groen, rood, blauw of bruin).

Technische documentatie

Met VMZINC® & Defrancq als partner kan je élk bouwproject aan.
Wij ondersteunen planners, architecten, opdrachtgevers, bouwondernemingen en in het bijzonder de installateur met uitgekiende technische ondersteuning. Onze diverse productiecentra laten elk stukje maatwerk toe.

Vraag een technisch advies aan

VMZINC® Black Collection

VMZINC® beschikt ook over een nieuw gamma, Black Collection. Deze gloednieuwe collectie bestaat uit 5 karaktervolle zwarttinten. Met deze unieke collectie wordt een opmerkelijke wereld van kleur gecreëerd die inspeelt op de actuele bouwtrends. Met de slogan “Zinc is the new black” dagen we architecten en dakwerkers uit om emotie en traditie samen te brengen in tijdloze, iconische projecten.

De 5 zwarttinten zijn geschikt als dak- of gevelbekleding en voor alle gebouwtypes, nieuwbouw of renovatie:
 • Ink Black - intens gelakt zwart
 • Midnight Black - diep zwart
 • Grey - zwart met grijstinten
 • Storm Grey - zwart met roodtinten
 • Charcoal Blue - zwart met blauwtinten
Mady dakwerken BV belichaamt « Zinc is the new black » en koos bij de renovatie van het historische pand Cirque Central voor Anthra-Zinc®.

Bekijk het project
VMZINC® - Black Collection

 • VMZINC® zink - Defrancq

   

 • VMZINC® zink - Defrancq

   

 • VMZINC® zink - Defrancq

   

 • VMZINC® zink - Defrancq

   

 • VMZINC® zink - Defrancq

   

Maatwerk in zink

Maatwerk in zink

Prijs & info
Opleiding solderen

Opleiding solderen

Inschrijven
Zinc Plus

Zinc Plus

Project

VMZINC®