DÖRKEN Membranes

DÖRKEN Membranes is een expert in de fabricage van soepele kunststoffolies. Met zijn merk DELTA® is het in de bouwwereld bekend om zijn innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de bouwschil: onderdak- en gevelfolies tegen wind en vocht, lucht- en dampschermen, voor afdichting van funderingen en als drainage van platte daken.

DÖRKEN is een familiebedrijf dat gevestigd is in Herdecke, Duitsland. Al meer dan 125 jaar brengt DÖRKEN zijn know-how en visie naar de bouwindustrie met oplossingen voor het ontwerpen van gebouwen die aan hoge eisen van duurzaamheid voldoen. Met zijn verschillende afdelingen en meer dan 1.000 medewerkers streeft de groep ernaar tegemoet te komen aan de behoeften van deskundigen in de sector: bouwaannemers, architecten, materiaalhandelaars, enz.

Sinds het ontstaan heeft DÖRKEN de grenzen van kwaliteit verlegd door producten te ontwikkelen die veilig, eenvoudig, duurzaam en milieuvriendelijk zijn. DÖRKEN ontwikkelt onzichtbare oplossingen die op korte en lange termijn een zichtbaar effect op gebouwen hebben.

Ontdek onze catalogus

Met DÖRKEN & Defrancq als partner kan je élk bouwproject aan.
Wij ondersteunen in het bijzonder de installateur met uitgekiende technische ondersteuning.

Vraag een technisch advies aan

30 jaar garantie voor langdurige veiligheid

Het belangrijkste resultaat van onze missie: de volgende generatie onderdakfolies met 30 jaar garantie. De resultaten van een succesvolle traject zijn opgenomen in onze DELTA®-MAXX PLUS en DELTA®-FOXX PLUS premium producten en onze nieuwe producten van het DELTA-XX PLUS® gamma, waarop wij u een functionele garantie van 30 jaar geven - onze belofte voor uw veiligheid!

Ontdek hier alle nieuwe DELTA® producten.

DÖRKEN - De volgende generatie onderdakfolies
 • Dörken Membranes

  DÖRKEN Membranes

 • Dörken Membranes

  DÖRKEN Membranes

 • Dörken Membranes

  DÖRKEN Membranes

 • Dörken Membranes

  DÖRKEN Membranes

 • Dörken Membranes

  DÖRKEN Membranes

 • Dörken Membranes

  DÖRKEN Membranes